Från och med 2021 blir Modellflygnytt en självständig tidning som man kan prenumerera på. Tidningen kommer inte längre att ingå som en del i medlemskapet i Sveriges Modellflygförbund (SMFF). Under 2021 så kommer 4 nummer att produceras under förutsättning att vi får minst 1 000 prenumeranter. Kostnaden blir 250 kr/år.


Om ni önskar tidningen så ska detta meddelas förbundet skriftligt senast 15 januari 2021 via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . När vi ser att vi har fått in minst 1 000 prenumeranter eller inte så kommer vi att meddela detta till de som vill ha tidningen. Betalning av prenumerationen ska vara förbundet tillhanda senast 15 februari 2021. Betalningen sker antingen med Swish eller via insättning på förbundets konto. Swishnummer skickas ut till de som vill prenumerera efter den 15 januari.


Vill du vara med och göra Modellflygnytt hör av dig till SMFFs valberedning Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . All hjälp mottages tacksamt

Sveriges Modellflygförbund
God Jul och Gott Nytt År samt Soft Landings

Lars Ekstedt